Welkom bij Aparthotel-Geel

Zakelijk verblijf met hotelservice

Vlak bij Hotel Roosendaelhof, op een boogscheut van de Geelse Markt en op wandelafstand van het station, bevinden zich de businessflats van Roosendaelhof. Met compleet uitgeruste keuken, gezellige zithoek en een tweepersoonsslaapkamer kan je overnachten in Geel voor korte of langere tijd, met het comfort van een eigen woning.

In elke flat zijn huishoudtoestellen aanwezig, maar je kan ook gebruik maken van de hotelfaciliteiten: schoonmaak- of linnenservice, taxi, fietsverhuur of zelfs een boodschappendienst. Een ontbijt in het hotel of een ontbijtmand op bestelling aan je deur? Het kan allemaal in de businessflats! Voor de luxe businessflats is er een aparte bureauruimte of extra slaapkamer mogelijk.

Vlot bereikbaar en centraal

Uw businessflat van Roosendaelhof ligt op wandelafstand van de Markt in Geel, het kloppende hart van de Kempen. Met het station op wandelafstand, autosnelwegen op een boogscheut en horeca- en winkelgelegenheden naast de deur, bent u verzekerd van een centraal verblijf.

 

Huiselijk comfort

Een luxueus ingericht appartement met alle huiselijk comfort, een businessflat van Roosendaelhof is uw thuis in de Kempen. Met een ingerichte keuken, een gezellige zithoek en een heerlijk bed hebt u alles om tot rust te komen tijdens uw verblijf.

 

Hotelfaciliteiten

Voor uw verblijf wordt u persoonlijk onthaald in Hotel Roosendaelhof, waar u kan in- en uitchecken. In de businessflats van Roosendaelhof kan u uw verblijf zorgeloos beleven dankzij de extra faciliteiten: poetsdienst, boodschappenservice of ontbijt aan huis? Dankzij de vlekkeloze dienstverlening van hotel Roosendaelhof kiest u als gast het verblijf op uw maat.