Ons verhaal

Over ons

In 2006 startten Kathleen Goovaerts en Erik Van Genechten met een prachtig verhaal in één van de mooiste historische panden in hartje Geel: Hotel Roosendaelhof. Het 17de-eeuwse gebouw werd smaakvol gerestaureerd tot een sfeervol hotel.

Sinds 2018 zijn de Businessflats en luxe-B&B Belrose ook lid van de Roosendaelhof-familie in Geel.  Ook hier ontvangen Kathleen en Erik hun gasten  op een warme en gastvrije manier.

De businessflats van Aparthotel Roosendaelhof liggen in de schaduw van het hotel. Hierdoor kan u probleemloos gebruik maken van alle gewenste hotelfaciliteiten.

In onze businessflats wordt uw zakelijk verblijf gegarandeerd een succes! 

 “Als ouders van drie fantastische zonen en deel van een warme, hechte familie en vriendenkring dragen we waarden als gastvrijheid en familiariteit hoog in het vaandel. Ook in B&B Belrose wordt aan deze pijlers veel aandacht besteed. Want zoals wij thuis bouwen aan een warm nest, zijn wij graag een tweede thuis voor onze gasten. Een thuis waar iedereen zich comfortabel en geholpen voelt, waar ruimte is voor vragen en wensen. Bestaat er een gelukzaliger gevoel dan geliefd en gewenst te zijn?” 

 

  

De omgeving

 “Geel, je komt er, je blijft er.” In Geel kan u genieten van Kempense gastvrijheid in de ruime zin van het woord. Lekker eten, gezellig iets drinken, een beetje shoppen, cultuur of natuur? In het hartje van de Antwerpse Kempen kan iedereen zijn gading vinden.

De businessflats van Roosendaelhof zijn perfect gelegen, vlak bij de oprit van twee autosnelwegen (E313 en E34). In een wip bent u in Antwerpen, Hasselt of Eindhoven. Voor wie met openbaar vervoer reist, is het station met talloze bus- en treinverbindingen op slechts 300 meter. Van daaruit bent u op 45 minuten in Antwerpen, 60 minuten in Mechelen en 90 minuten in Brussel. Boven alles bent u – als u uit de drukte van uw werk komt, meer dan welkom in de gastvrijheid die Geel te bieden heeft.

 Surf voor meer boeiende uit-tips naar onze Facebookpagina!